Мъск идва в Белоградчик, асфалтират улици. Треска за Илон Мъск

...
Мъск идва в Белоградчик, асфалтират улици. Треска за Илон Мъск
Коментари Харесай

Мъск идва в Белоградчик, асфалтират улици

Мъск идва в Белоградчик, асфалтират улици. Треска за Илон Мъск обхвана Белоградчик, откакто министърът на туризма Илин Димитров заяви, че най-богатият мъж на планетата е приел поканата му да посети България. Мъск ще е у нас на 23 април 2023 година
От името на Илон Мъск е направена резервация
за ресторант наоколо до Белоградчишките скали за 23 април следващата година, заяви за Българска телеграфна агенция министър Димитров.

Вчера той предложения Илон Мъск да посети България, посредством „ Туитър “ и „ Facebook “, откакто най-богатият човек в света показа и реагира на обява, изобразяваща естествения феномен.
Снимката е на крепостта „ Калето “ в Белоградчик
и е направена от българския фотограф Владислав Терзийски. Тя е снимана с дрон и разкрива уникалността на скалите и историческата цитадела.

Това докара до вълна от предложения към Мъск да посети страната ни, измежду които на
представители на локалната власт,
както и на служебния вицепремиер по ръководство на европейските средства Атанас Пеканов. Това евентуално е асъдействало за решението на най-богатия човек в света от негово име да бъде направена резервацията.

От самото заведение също се похвалиха с нея във фейсбук и приканиха Община Белоградчик да се погрижи за асфалтирането „ най-малко на основната улица “ на селото Стакевци, с което се намира ресторантът.
Ето какво написаха от заведението:Добра нощ, другари! И незабравима!
Изглежда, скоро в нашето непретенциозно селце, ще посрещнем още значими посетители! Стискайте палци!

Каквото зависи от нас, с цел да впечатлим тези хора, ще го създадем и ще дадем най-хубавото от себе си, както постоянно! Всичко останало е в ръцете на Община Белоградчик. Нямаме самообладание да забележим, способна ли е тя, да придаде на района по-приветлив тип, с цел да посрещнем тези посетители с високо вдигната глава, а не да се червим като домати.

Имаме към 5 месеца, което считаме, не са по никакъв начин малко време, с цел да се асфалтира най-малко основната улица на нашето разрушено село и да се подменят едни мижави 200 метра тръба! Скоро ще ви разкажем за този проблем, с който се борим от самото ни начало, и който не един път е поставял под подозрение решението ни да се върнем тук, вкъщи в България, и да развиваме този безценен за нас район.

Силно се надяваме и имаме вяра, че в този момент към този момент, Община Белоградчик има сериозна причина, да трансформира родната къща на проф. Виден Табаков в съвременен музей, какъвто заслужава да бъде!

Благодарим на Vladislav Terziiski Photography за прелестната фотография, която сграбчи вниманието на един от най-влиятелните хора в света, и ни дава този необикновен късмет и тласък за готовност!
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР