Масивен инфаркт е причината за смъртта на Ангел Христов. Това

...
Масивен инфаркт е причината за смъртта на Ангел Христов. Това
Коментари Харесай

Стана ясна причината за смъртта на Ангел Христов

Масивен инфаркт е повода за гибелта на Ангел Христов. Това е посочила аутопсията, осведоми, базирайки се насвои източници. Той е умрял в нощта против събота, допускат правосъдните медици.Почти несъмнено е, че гибелта е настъпила на наша територия.

При обиска не са открити подправени документи за идентичност. Намерена е персоналната карта на Христов, която е изтекла през 2018 година.

Работата послучая и изясняването на спорните елементи продължава. Засега проверяващите не са попаднали на никакви следи от търсения Пламен Галев.

По-рано в понеделник полицията в Кюстендил излезе с подробна информация за гибелта на Ангел Христов. Сигналът за умрелия мъж е получен на 3 юниследобед, оповестиха от пресцентър на Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи - Кюстендил.Сигналът е получен от чиновници на районно управление (на МВР) Дупница.Той гласи, че в дома си в село Ресилово е умрял 53-годишен мъж, разгласен за интернационално търсене и има публикуван червен бюлетин. Предприети са незабавни профилирани дейности.

Служителите са открили, че има издадено известие за гибел от доктор от дупнишка болница, публикуван е и смъртен акт.

Трупът е закаран за аутопсия в столична болница, осъществени са голям брой процесуални дейности, формирано е досъдебно произвеждане в районно управление (на МВР) Дупница. Случаят е докладван на прокурор от Оперативна програма -Кюстендил. В хода на работата са изпълнени и дадените инструкции от наблюдаващия прокурор. Работата по случая продължава.

По-рано излезе информация, че съгласно смъртния акт на Ангел Христов той е умрял в частната болница " Свети Иван Рилски " в Дупница.Съобщението за гибелта е подписано от лечебното заведение.

Личната карта, която е предоставена на служителката в ЕСГРАОН, е била на Ангел Христов и е изтекла през 2018 година

Братята Галеви - Пламен Галев и Ангел Христов-Геле - са известни персони в България със своята спорна история и връзки с престъпния свят.

Пламен Галев, роден на 23 ноември 1967 година в Кърджали, стартира своята професионална кариера в системата на Министерство на вътрешните работи незабавно откакто приключва службата във военните сили Народна република България. От млада възраст, единствено на 20 години, влиза в РПУ - Станке Димитров, където става сержант. Показал качества и капацитет, той е определен да премине в Специализирания отряд за битка с тероризма в София. Там той среща Ангел Христов, който също е влязал в отряда през 1990 година на 20 години. Галев и Христов са под командата на задържания по делото " Октопод " през 2010 година Алексей Петров.

Въпреки че стартират като членове на баретите, Галев и Христов напущат отряда след скандал в средата на 90-те години. След това Пламен Галев става действен чиновник в ГДБОП, а Ангел Христов е назначен като шпионин в службата в Кюстендил. Галев напуща Министерство на вътрешните работи през 1997 година, а Христов идната година.

През 2000 година двамата се откриват в село Ресилово в региона на Дупница. Там те строят огромна резиденция и записват своята първа компания за превоз по суша, въздух и море. Освен това, Пламен Галев и Ангел Христов имат и ръководят няколко други компании. Те подписват партньорства с няколко компании, които са следени от Васил Божков и се занимават с пътно строителство. Те също по този начин вземат участие в ръководството на няколко сходни структури като " Автомагистрала Струма " АД и " Пътища Самоков " ДЗЗД.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР