Масивен алигатор, заловен в Мисисипи, е нов държавен рекорд. „Кошмарен материал“

...
Излъчвайки силни вибрации от Джурасик парк“, създание, уловено в Мисисипи,
Коментари Харесай

Излъчвайки силни вибрации от „Джурасик парк“, създание, уловено в Мисисипи, счупи рекорда за най-дългия алигатор, залавян някога в щата.

Докато дължината му — 14 фута , 3 инча — е удивително, както и масата му. Алигаторът, уловен на втория ден от ловния сезон в Мисисипи, тежи 802,5 паунда с обиколка на корема 66 инча, според Министерството на дивата природа, рибарството и парковете на Мисисипи.

Предишният рекорд дойде през 2017 г., когато група опаковаха алигатор, който беше 14 фута, 0,75 инча и тежеше 766,5 паунда, според Super Talk Mississippi News.

Департаментът каза, че рекордният алигатор е бил събран в събота, 26 август, от четворката на Танер Уайт, Дон Уудс, Уил Томас и Джоуи Кларк. Red Antler Processing каза, че ловците са намерили чудовището в река Yazoo.

„Кошмарен материал!“ една жена коментира във Facebook.

„Дори не мога да си представя нещо толкова голямо там“, каза друг коментатор.

На групата отне седем часа, за да приземи алигатора на тяхната лодка, каза Уудс на Clarion Ledger. Той нарече излизането „психически изтощително“.

„Закачихме го осем или девет пъти и той продължи да прекъсва“, каза Уудс, според изданието. „Той слизаше, сядаше и след това излиташе. Продължаваше да минава под трупи. Той знаеше какво прави. Най-лудото е, че той остана на същото място.“

Сезонът за лов на алигатори в обществени води е от 25 август до 4 септември в Мисисипи. Щатът за първи път предложи спортен лов на алигатори през 2005 г.

Алигатор със затворена уста, открит пред дома в Мичиган. „Е, ще бъда. ИЗПРАЩАНЕ!’

Ловци убиват 524-килограмов алигатор в Алабама. След това трябваше да го качат в лодката

Празнуването на рождения ден става странно, когато мъртъв алигатор започне да се движи, показва видео във Флорида

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР