Масираната полицейска спецакция срещу купуване на гласове в Стамболийски и

...
Масираната полицейска спецакция срещу купуване на гласове в Стамболийски и
Коментари Харесай

Цял ден ще продължи полицейската операция в Стамболийски, проверяват и други девет населени места

Масираната полицейска спецакция против пазаруване на гласове в Стамболийски и региона ще протече през целия ден. Екипи на полицията и жандармерията са на място и показват, че инспекциите са за противопоставяне на закононарушенията и такива, свързани с политическите права на жителите.
Прочетете още
„ Провежда се профилирана полицейска интервенция на територията на районното ръководство в град Стамболийски, в чиято територия са включени три общини- Стамболийски, Кричим и Перущица. От 8:00 часа тази заран до края на деня ще тече акцията. Основната цел на интервенцията е да се предотврати пазаруването на гласове ”, съобщи началникът на отдел „ Охранителна полиция ” комисар Костов.

Той добави, че първичните дейности са стартирали в 10 обитаеми места в региона. Сред тях са Стамболийски, Кричим, Ново село, Устина и Триводици, като се чака  да бъдат обхванати и Перущица, Йоаким Груево, Златитрап, Куртово Конаре и Цалапица.

Медиите следиха по какъв начин екипи от РУ-Стамболийски взаимно със чиновници на Групово дело " Жандармерия ", правят инспекция на преминаващите коли. Заедно с тях са и представители на Национална агенция за приходите, Агенция Митници, БАБХ и КЗП.

Проверки се правят над магазини, заведения, заложени къщи, автоморги, пунктове за изкупуване на метали, търговци на дърва за огрев, както и частни адреси.

„ За в този момент на територията на Стамболийски има открит един случай на нелегално владеене на акцизни артикули без бандерол. Това са към 2000 къса цигари, по които ще бъде формирана инспекция. Има формирани и 10 акта на водачи и 30 фиша. Все още няма и открити описи в магазини, само че инспекциите не престават ”, добави Костов.

В момента инспекция се прави и в ромската махала в Перущица. Към този миг няма сигнали на територията на Стамболийски за пазаруване на гласове, няма и открити извършители. 



Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР