Масирана специализирана полицейска операция се проведе на територията на региона

...
Масирана специализирана полицейска операция се проведе на територията на региона
Коментари Харесай

Масирана акция в Пазарджик и областта

Масирана профилирана полицейска интервенция се организира на територията на района през миналото денонощие. В нея се включиха чиновници от структурите от отделите " Криминална полиция " и " Охранителна полиция ", районните ръководства, бранш " Пътна полиция ", подкрепени от екипи на Зоналното жандармерийско ръководство в Пловдив. Полицейските действия обгърнаха множеството обитаеми места в региона, като главно вниманието беше ориентирана към дребните и най-отдалечените. Извършени са инспекции на 30 увеселителни и питейни заведения, на 45 търговски обекти, 17 заложни къщи и още толкоз пунктове за изкупуване на железни боклуци.

Полицаите са ревизирали още 1080 моторни транспортни средства и 1373 индивида. За открити нарушавания са формирани 66 акта. Регистрирани са общо 24 закононарушения, формирани са 7 досъдебни производства по общия ред и 8 бързи производства. По Закона на Министерство на вътрешните работи са арестувани 9 индивида. 

Установени са причинителите на 3 домови обири, 4 обири от търговски обекти и 2 обири на мобилни телефони. Засечени са един младеж, две дами и трима мъже притежаващи наркотични субстанции. От тях криминалистите са иззели общо 8 пакетчета с хероин, 52 топчета или пакетчета със синтетичен канабиноид. Иззети са 7 кубика нелегално добита дървесина. Два са случаите на продажба на облекла и обувки носещи логото на известни търговски марки. Иззети са общо 78 продукта от търговци в региона на градския пазар в регионалния град. Подобни дейни и масирани полицейски дейности за противопоставяне на битовата престъпност, на притежанието и разпространяването на опиати ще продължат и за напред.      

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР