Масирана акция срещу десни екстремисти в редиците на германската полиция

...
Масирана акция срещу десни екстремисти в редиците на германската полиция
Коментари Харесай

Акция срещу неонацисти в редиците на германската полиция

Масирана акция против десни екстремисти в редиците на немската полиция разкри мрежа от неонацисти. Това е третият случай на разпространяване на нацистка агитация измежду служители на реда единствено в западногерманската провинция Северен Рейн-Вестфалия, заяви БНР.
„ Дълго време имах вяра, надявах се, че става дума за изолирани случаи. Но към този момент знам, това - уви - не е по този начин. Прекалено доста са! “, установи вътрешният министър на Северен Рейн-Вестфалия Херберт Ройл.
 Германия желае да одобри 1 500 мигранти Германия желае да одобри 1 500 мигранти
Канцлерът на Германия Ангела Меркел и вътрешният министър Хорст Зееховер възнамеряват страната да одобри подбрани мигранти от Мориа, заяви...
29 чиновници на реда са уволнени дисциплинарно и предадени на прокуратурата. Други 14 полицейски чиновници ще бъдат отстранени от работа.
Пред публицисти през днешния ден Ройл разкри, че над 200 чиновници са взели участие в интервенцията, разкрила пет чат-групи в WhatsApp при претърсването на 34 жилища и работни места.
Конфискувани са мобилни телефони, с които е популяризирана „ най-гнусна нацистка агитация “. Сред тях фотоси на Адолф Хитлер и пречупени кръстове, което в Германия е неразрешено.
„ Но и доста по-отвратителния колаж на емигрант в газовата камера на концлагер “, добави министър Ройл.
 Германия: Расте броят на незаконните мигранти през балканския маршрут Германия: Расте броят на незаконните мигранти през балканския маршрут
Броят на мигрантите през балканския маршрут, който минава от Турция и Гърция през Югоизточна Европа, се е нараснал доста. Показ...
Групите са съществували от 2012 година, само че доста са се засилили през 2015 година, когато Германия отвори границите си за бежанците.
Вчера немското държавно управление разгласява годишния си отчет за положението на обединена Германия, съгласно който крайнодесният екстремизъм набира мощ в Източна Германия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР