Мащабното преследване на беглец с лек автомобил в петък вечерта,

...
Мащабното преследване на беглец с лек автомобил в петък вечерта,
Коментари Харесай

Само в BulNews.bg! Вижте подробности от преследването на беглеца в петък вечерта, при което стана катастрофа край Враца /снимки/

Мащабното гонене на дезертьор с лек автомобил в петък вечерта, за което заяви само осведомителна организация BulNews.bg, е било почнало в София. Цивилни служител на реда подгонили сива „ Мазда “ комби, само че колата им се изплъзнала по автомагистралата към Ботевград. Там била проведена засада, само че все пак бягащият траял към Враца.
Незабавно било поискано подпомагане от локалната полиция, която решила да спре два тира на пътя и по този начин да попречи на преследвания да мине. Докато го чакат обаче в единия тир се удари момче от Враца, което по знамение се отърва без пострадвания.
Още щом видял блокадата на пътя, беглецът обърнал и тръгнал в насрещното. При разклона за село Руска бела слязъл от основния път и тръгнал по остарелия път към Мездра.
Малко по-късно в железничарското градче почерня от полиция. Близо 30 ченгета с 5 служебни автомобила започнаха да претърсват кварталите на Мездра. В обхода бяха включени и две следови кучета. Докато вървеше профилираната интервенция, чиновник на охранителна компания подал сигнал на тел.112, че пред блока му има паркирана съмнителна кола. Пристигналите служители на реда откриха, че това е същият автомобил, който преследват сътрудниците им от София.
На този стадий няма повече информация за екшъна в петък вечер. Опитни криминалисти имат подозрения, че беглецът е прочут апаш на коли от Враца, който познава чудесно региона и затова е съумял да се изплъзне от хайките.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР