Мащабна операция срещу битовата престъпност се проведе вчера в квартал

...
Мащабна операция срещу битовата престъпност се проведе вчера в квартал
Коментари Харесай

След масовия бой: Проведе се мащабна акция на полицията в Монтана

Мащабна интервенция против битовата престъпност се организира през вчерашния ден в квартал „ Кошарник “ в Монтана, откакто в почивните дни там стана всеобщо сборичкване , при което пострада служител на реда, оповестиха от полицията.

При интервенцията са тествани 156 души, 96 автомобила и пасажерите в тях и пет търговски обекта. Арестуван е юноша на 22 години от квартала, в чиито дом са открити 33,4 грама амфетамини и 1 грам канабис. Съставени са 6 акта и 15 фиша за нарушавания на Закона за придвижване по пътищата.

От ОД на Министерство на вътрешните работи, че в интервенцията са взели участие служители на реда от Монтана, жандармеристи от локалното отделение, проверяващи служители на реда и пътни служители на реда. Целта е била откриване на битови закононарушения и предварителна защита на бъдещи закононарушения и саморазправи в квартала.

При всеобщото сборичкване сред хора от две ромски семейства в съботната нощ в „ Кошарник “ беше ранен служител на реда, който дружно с сътрудниците си опитал да спре багра и да възвърне публичния ред.

Пострадалият чиновник на реда получил комоцио след тежък удар в главата. Закаран бил незабавно в болница и сега е приет в болница, като няма заплаха за живота му. След сбиването в „ Кошарник “ са задържани четирима души.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР