Мащабна акция по издирването на безследно изчезналия Янек Миланов от

...
Мащабна акция по издирването на безследно изчезналия Янек Миланов от
Коментари Харесай

Първо ВИДЕО от новата акция по издирване на Янек, полицията приближават имението на братя Галеви

Мащабна акция по издирването на безследно изчезналия Янек Миланов от Дупница стартира през днешния ден.

В Ресилово е топ имението на братята Галеви, оценено за 7 милиона. Дали служителите на реда имат позволение за претършуване и в него не е ясно, написа Struma.com.

Според източници, претърсването в региона на двете села ще продължи с часове. Преди дни бе детайлно претарашен регионът на дупнишкото село Крайници,докъдето гардът на Галеви, Васил Капланов - Каплата, е ходил с Янек, в деня на изгубването му.

В момента водолази от София го търсят във водоем в землището на село Самораново, написа Struma.bg. Жандармеристи не престават да го търсят в коритото на река Джерман сред селата Ресилово и Самораново. В акцията са включени кучета и коне.







Претърсвания се правят и на софийски адреси, както и на изоставени и необитаеми постройки и обекти. Преди дни основният прокурор съобщи, че макар ангажираността на чиновниците на Министерство на вътрешните работи към митингите в столицата, по издирването на изчезналия Янек Миланов се работи доста интензивно. 43-годишният дупничанин е в неопределеност от 31-ви юли.

Тогава за последно е засечен от камери за видеонаблюдение в джипа на телохранителя на братя Галеви - Васил Капланов-Каплата. Капланов бе арестуван два пъти, само че по отношение на други следствия. На този стадий няма никакви следи или информации за Янек Миланов, който от години живее и работи във Франция, само че се е прибирал постоянно в родния си град.


ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР