Мащабен благотворителен концерт Заедно за Карлово“ ще се проведе на

...
Мащабен благотворителен концерт Заедно за Карлово“ ще се проведе на
Коментари Харесай

Концерт Заедно за Карлово събира във Варна средства за бедстващите от наводнението

Мащабен благотворителен концерт „ Заедно за Карлово “ ще се организира на 27 септември от 19 ч в Двореца на културата и спорта във Варна. В проявата ще вземат присъединяване над 300 актьори, артисти, танцьори и музиканти. Победителите от последните сезони на „ Гласът на България “ Атанас Кателиев и Георги Шопов и един от незабравимите гласове на формата Поли Николова ще изпълнят обичани части за варненската аудитория.

Сцената ще загрее под ритъма на фолклорните ансамбли „ Варна “ при НЧ „ Христо Ботев -1928 “, „ Одесос “ при ОД на Министерство на вътрешните работи, „ Родина “ при НЧ „ Отец Паисий-1934 “, клуб за национални танци „ Моряците “ и фолклорна група „ Кичинка “. Най-голямата концертна зала във Варна ще озвучат гайдарският оркестър при НУИ „ Добри Христов “ и триото акордеонисти – Димитър Стойков, Данчо Кънев и Георги Събев. С гения си ще завладеят артистът - музикант Теди Генев, артистите Дамян Попов, Донко Марков, Пресиана Леонидова, Ташо Ташев, Кичка Христова и поетът Иван Ненов. В прелест и хубост ще потопят гостите танцьорите от школата по съвременен балет „ Степ уан “. Водещ на събитието ще бъде артистът Пламен Георгиев.

Концертът е с вход „ свободен “. Организаторите - Тракийско сдружение „ Капитан Петко челник “ и диригентът Данчо Радулов разчитат на съпричастността и добрината на феновете. На входовете на Двореца на спорта ще бъдат сложени кутии за дарения от публиката. Всички събрани средства ще бъдат дарени в помощ на потърпевшите от наводненията в Карловско по сметката на Община Карлово.

Събитието се провежда с доброволческа помощ и със съдействието на Община Варна, Двореца на културата и спорта и „ Интермюзик “ ООД.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР