Машините и материалите за мебелната индустрия; актуалните тенденции в интерорния

...
Машините и материалите за мебелната индустрия; актуалните тенденции в интерорния
Коментари Харесай

Открийте нови клиенти и бизнес партньори на изложения Техномебел и Светът на мебелите от 24 до 28 април

Машините и материалите за мебелната индустрия; настоящите трендове в интерорния дизайн и обзавеждането. От 24-ти до 28-ми април 2018г. всички те ще попаднат в акцента на интернационалните изложби Техномебел и Светът на мебелите, които ще се проведат в Интер Експо Център – София.
Участието в двете изложби, които са едни от най-големите и огромни събития за сектора на Балканския полуостров, дава опция компаниите да се нареждат и да развият бизнеса си в страната, а експертите от сферата на мебелното произвеждане обменят хрумвания, опит и визии за бъдещето на бранша. Ежегодно те събират на едно място архитекти, интериорни дизайнери, представители на мебелни производители и вериги за продажба на едро и дребно, производители на машини за промишлеността, специалисти, новатори и експерти в сектора, както и крайни клиенти.
Hosted buyers program
За поредна година посетителите на Техномебел и Светът на мебелите могат да се включат в Hosted buyers program. Ежегодно тя дава опция за развиване на бизнеса, посредством основаване на нови контакти и осъществяване на В2В срещи. През 2017г. в Hosted buyers program се включиха повече от 30 представители на задгранични компании от Армения, Белгия, Англия, Германия, Грузия, Канада, Румъния, Франция, Холандия и Швейцария. Високата спомагателна стойност, която двете изложби носят се потвърждава и от представители на бизнеса, които посетиха форума отвън Hosted buyers program. Изложителите бяха посетени от представители на бизнеса от Австрия, Беларус, Босна и Херцеговина, Гърция, Индия, Израел, Испания, Италия, Кипър, Македония, Молдова, Русия, Съединени американски щати, Сърбия, Турция, Чехия и Финландия.

Изложение Техномебел 2018 е белязано от засилен интернационален интерес. Освен компании от България, огромна част от които ще показват продуктите на водещите имена в сектора, в изложбата се включват компании от Италия, Румъния, Германия, Португалия, Гърция, Турция и Полша. През тази година над 90% от участниците в Светът на мебелите са български производители. В ревюто се включват и компании от Украйна, Турция, Румъния.
На последното си издание през 2017 година Техномебел и Светът на мебелите събраха над 11 000 гости, с което ревютата означиха растеж от 10%. На обща повърхност от 14 500 кв.м. в продължение на пет дни фирмиje показаха продуктите си и демонстрираха най-новите технологии в бранша.
Допълнителна информация и всички вести за ревютата можете да откриете ТУК.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР