Машини могат да се купят, най-важен е човекът. ВВС загубиха

...
Машини могат да се купят, най-важен е човекът. ВВС загубиха
Коментари Харесай

Каракачанов: Машини могат да се купят, най-важен е човекът

" Машини могат да се купят, най-съществен е индивидът. Военновъздушни сили изгубиха един от най-хубавите си водачи ", това сподели пред NOVA NEWS Красимир Каракачанов, водач на Вътрешна македонска революционна организация, някогашен вицепремиер и някогашен министър на защитата.

Той акцентира, че МИГ-29 сега е основа на българските Военновъздушни сили, а разновидностите за случая са разнообразни, само че би трябвало да се приказва, едвам когато се откри черната кутия и се обясни всичко.

" Най-малкото, което е належащо сега, е да се спекулира с Военновъздушни сили. Нальота е малко, тъй като години наред българската авиация бе безусловно нарязвана и орязвана. Трябва да купим нова техника, само че преди този момент би трябвало да се употребява наличната, за сътоянието на Военновъздушни сили сега са отговорни политиците, които са приемали решения, които са унищожавали авиацията ", безапелационен бе някогашният боен министър.

Относно въпросът със закона " Магнитски ", Красимир Каракачанов счита, че сме научили сътрудниците си, както от Изток, по този начин и от Запад, че могат да вършат и да желаят от нас каквото си желаят, знаейки, че ние ще го осъществим и това се случва 75 години. Според него не е нужно някой извън да ни споделя какви са ни проблемите.

Патриотът счита, че Вътрешна македонска революционна организация е насила да бъде по-агресивно за идните избори, а границата с Турция ще бъде блокирана поради избирателен закон, който граничи с националното изменничество.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР