Машината за почистване с пара UWANT B200 е перфектен помощник

...
Машината за почистване с пара UWANT B200 е перфектен помощник
Коментари Харесай

UWANT B200 - многофункционална машина за почистване


Машината за разчистване с пара UWANT B200 е съвършен асистент в семейството

Нуждите от разчистване в дома са разнородни и от време на време прахосмукачката, даже и най-модерната, не е задоволителна. Освен пода, има мебели, завеси, дрехи… И тук на помощ идва многофункционалната машина за разчистване.

Практичен апарат за всички потребности е моделът, който е кадърен да почиства дейно голям брой разнообразни повърхности. При това няма да ви коства доста – можете да го купите в този момент единствено за €200,96 (след ваучър за отстъпка UWANTB200) от световния онлайн магазин Geekbuying.

UWANT B200 е практична, многофункционална машина с елементарно обслужване

B200 е машина за разчистване с пара. Тя може да се ползва за петна и нечистотия върху повърхности, които са сложни за разчистване – като като дивани, възглавници, матраци, килими, автомобилни интериори и други

инжектира вода под високо налягане, с цел да разтвори петната и мръсотията надълбоко до 2,36 инча, след което четката с висока компактност ги изтърква. С мощно засмукване 12KPa, машината ще изсмука цялата отпадъчна вода, постигайки надълбоко разчистване и бързо изсушаване.

UWANT B200 може освен да почиства, само че и да глади облекла

Уредът поддържа 4 режима на разчистване, които дават отговор на разнообразни потребности:

UWANT B200 се оправя с петната и мръсотиите по подовите настилки

Използвайки високотемпературна пара, B200 може елементарно да разтвори упоритите петна и да стерилизира тапицерията, което я прави съвършен избор за разчистване на текстил за бебета или домашни любимци. Чрез промяна на четката B200 може елементарно да се трансформира в машина за изпаряване на облекла.

Благодарение на патентованата технология за самопочистване, четката и маркучът на се почистват автоматизирано с авансово заредена вода в резервоара за чиста вода. Това значи завършек на бактериите, неприятните миризми и изморителната поддръжка.

UWANT B200 може да се употребява с разнообразни почистващи препарати

Машината разполага с резервоар за почистващ разтвор с размер от 200 ml, който автоматизирано смесва почистващия препарат с вода, подобрявайки успеваемостта на разчистване.

За по-голямо улеснение и еластичност, е снабдена със захранващ кабел с дължина 4 м и маркуч с дължина 1,5 м. Това подсигурява повърхност на разчистване до 18 квадратни метра, което е задоволително в множеството случаи. Нещо повече, с помощта на прикрепените универсални колела, елементарно ще премествате машината на всяко място.

Дългият кабел на UWANT B200 разрешава разчистване на повърхност до 18 кв. метра

Можете да купите този многофункционален апарат за разчистване тук: – за €200,96 след ваучър за отстъпка  UWANTB200 и безвъзмездна доставка от европейски склад в границите на няколко работни дни.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР