Maserati Corse е отделът за моторни спортове на марката. Новото

...
Maserati Corse е отделът за моторни спортове на марката. Новото
Коментари Харесай

MC Edition отдава почит на състезателния дух на Maserati

Maserati Corse е отделът за моторни спортове на марката. Новото издание MC отдава респект на спортния дух на Maserati. Фокусът е върху моделите V8, които акцентират концепцията за безкомпромисно наслаждение от шофирането. Според производителя това прави най-мощните версии на Ghibli, Levante и Quattroporte „ специфична серия с изключително завладяваща хармония “.

MC Edition e правоприемник на история, почнала преди съвсем 96 години. Тогава Tipo 26 - първото транспортно средство с тризъбец на капака - печели класа 1,5 литра на Targa Florio с Алфиери Масерати на кормилото си.

Точно тази история е отразена в специфичното издание, което се предлага в два изключителни цвята - Giallo Corse и Blu Vittoria. Жълтото и синьото са цветовете на Модена, градът, който символизира моторната котловина на Италия и е домът на Мазерати. Giallo Corse е трислойна синя слюда, която пречупва светлината по най-изтънчен метод гарантирайки извънредно състезателен тип. Blu Vittoria пък е матово трислойно синьо – извънредно надълбоко, ефектно и със специфична харизма.

За да даде приключен тип на екстериора си, MC Edition разполага с отличителни елементи Piano Black и характерни значки на задния калник и B-колоната. Levante MC Edition има 22-инчови джанти, Ghibli MC Edition и Quattroporte MC Edition имат 21-инчови джанти. Гланцовото черно покритие на джантите и сините спирачни апарати допълват образа на моделите.

Специалната връзка на MC Edition със надпреварите и Модена е отразена и в интериора. Той имаа сини карбоновии детайли, седалките са направени от еластична черна кожа Pieno Fiore с жълти и сини контрастни шевове. Подглавниците са украсени с логото на MC Edition, а на централната подпора има специфична табелка. Оборудването се добавя от електрически стъклен люк, системата за съраунд тон Bowers & Wilkins и пакет асистенти за помощ на лидера.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР