Масажни столове в столицата глътнаха парите на мъж.Електрическите масажни столове

...
Масажни столове в столицата глътнаха парите на мъж.Електрическите масажни столове
Коментари Харесай

В моловете ни цакат с масажните столове - не работят, а гълтат парите

Масажни столове в столицата " глътнаха " парите на мъж.

Електрическите масажни столове работят удобно на умората, болките в гърба и тялото. Колко удобно обаче ще ви подейства да пуснете парички, с цел да активирате масажния стол, само че той по този начин и да не тръгне? Масажният стол си " прибира " паричките, само че в подмяна на това не дава по този начин чакания от вас релаксиращ масаж. Точно в такава обстановка е изпаднал Емил. Мъжът написа в обществената мрежа Facebook, че масажните столове в известен търговски център в София не работят.

Емил споделя, че посетил комерсиалния центът, намиращ се на бул. " Цариградско шосе " и се отправил към масажните столове, ситуирани на първия етаж. Мъжът пуснал нужната сума, с цел да старират масажните столове, само че те по този начин и не тръгнали.

" Тези масажни столове не работят, само че гълтат парите на хората ", написа мъжът.

Емил споделя, че няма никаква информация на кого принадлежат неработещите масажни столове.

" Няма никаква информация на кого са, няма данни за контакт, компания, телефон и така нататък Отидох на Информация в мола, откъдето ми споделиха, че не знаят на кого са, което е цялостен парадокс! ", добави той.

Служителите на гише Информация му дали номер, само че не знаели за кои тъкмо масажни столове се отнася той, тъй като в търговския център има и други сходни на етаж 2.

" Та запитвам се, докога ей по този начин ще ни вършат на луди и ние ще си затваряме очите?! Хора, не ми е за 2-та лв., които ми глътна стола, въпросът е кардинален... ", завърша обявата си Емил.

Въпросните масажни столове " прецакали " и Лили Маринова, това твърди самата тя.

" И аз няколко пъти се набутах с тях. Взе парите, регистрира време, само че не работят ", написа дамата. 

Цветомира Д. пък написа, че в сходна обстановка е изпаднала с кабинката за снимане в различен известен търговски център в столицата.

" Същата работа ни се случи с кабинка за снимане. Дадохме си 5-те лева, просто искахме да си създадем бърза фамилна фотография. Чакахме несъмнено 15 минути, само че такава по този начин и не излезна. Телефонът, който беше оставен за контакт, беше изключен. На информация споделиха, че знаят за казуса и ни записаха в един лист от над 200 индивида. Щели да се свържат с нас, с цел да ни върнат парите или да ни дадат фотосите. А познайте дали се случи, което и да било от двете... ", разяснява Цветомира.

КЗП и Национална агенция за приходите следва да се самосезират по въпросите.



Снимка: Emil Wolf
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР