Марвин Джонсън, който беше свързван с трансфер в ЦСКА, изглежда

...
Марвин Джонсън, който беше свързван с трансфер в ЦСКА, изглежда
Коментари Харесай

Спряганият за ЦСКА Марвин Джонсън остава в Мидълсбро

Марвин Джонсън, който беше свързван с трансфер в ЦСКА, наподобява ще продължи да играе за сегашния си клуб Мидълзбро. Тимът се избави от изпадане от Чемпиъншип под управлението на експерта в тези неща Нийл Уорнък. А Джонсън бе съществена фигура в състава в заключителните срещи от сезона. Самият треьнор разгласи в сряда, че се надява да продължи да разчита на Джонсън.

" Марвин Джонсън даде всичко от себе си в борбата за избавление. Той беше на високо равнище във всеки мач под мое управление. Водим диалози с него от самото начало и съм сигурен, че той ще получи предложение за нов контракт ", съобщи Уорнък.

Настоящият договор на играча изтече с края на мачовете от сезона, а преди време се появи информация, че ЦСКА ще го притегли като свободен сътрудник. Предвид коментара на Уорнък обаче наподобява по-вероятно англичанинът да остане в Мидълзбро. Той е употребен като крило и бек.

Мидълзбро се избави извънредно трагично. След идването на Уорнък отборът завоюва 4 победи като посетител, само че загуби всичките си 3 семейства и падна още един път на открито, само че това му отреди 17-ото място в крайното класиране.
 Петър Жабов: Бях покрай Левски, само че сбъднах фантазията си да играя за ЦСКА
Петър Жабов: Бях покрай Левски, само че сбъднах фантазията си да играя за ЦСКА

" Имах достойнството да се събличам до Стоичков "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР