Мъртво пияната Моника Валериева е била в компанията на няколко

...
Мъртво пияната Моника Валериева е била в компанията на няколко
Коментари Харесай

Забрави за Дубай! Пияна до козирката, Моника Валериева се натиска с цигани!

Мъртво пияната Моника Валериева е била в компанията на няколко роми, с които с се е натискала и целувала. Ромите, очевидно паралии, крепко се гъбаркали с Моника, а тя под действието на алкохола и финансовия си провал се държала като истински парцал.

Явно времето, когато я викаха на поръчки в Дубай и Лондон към този момент е единствено с спомените на Моника.
Лекият манталитет на дупничанката лъсна даже в съда! Преди три години брюнетката изгуби делото, което заведе против Люси Иларионов откакто излезе от VIP Borther. Мона изиска 90 000 лв. обезщетение с аргумента, че била наклеветена от режисьора, който в прав текст я разгласи за продажница.

Съдът обаче отхвърли изрично настояването на плеймейтката, тъй като няма непосредствено изречени обиди или клюки. Повод за правосъдния иск от страна на Моника Валериева стана изявление на Люси, че е „ жена, която се труди на повикване “.

Според него средствата за екзотичните почивки, скъпите облекла и коли не са инцидентни - Моника заработва като жрица на любовта. Тя пък искаше да потвърди, че това надалеч не е по този начин, само че не съумя, което е косвено доказателство за правотата на Люси Иларионов.
Едно обаче е безусловно несъмнено! Бръмчалката крепко е закъсала с парите, щом е принудена да обслужва всеки, даже пияни роми.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР