Мъртво пиян монтанчанин изумил ченгетата с алкохолния си делириум зад

...
Мъртво пиян монтанчанин изумил ченгетата с алкохолния си делириум зад
Коментари Харесай

Вкараха в затвора джигит, летял мъртво пиян по улиците в Монтана

Мъртво пийнал монтанчанин изумил ченгетата с алкохолния си делириум зад кормилото, научи BulNews.bg. Солидно пияният Г.К.Г. юркал „ Ауди “-то си по улиците в регионалния град, когато бил спрян за инспекция от униформените. Ченгетата изпаднали в шок, когато дрегерът отчел 3.58 промила алкохол.
Случката е от 20 септември предходната година. Около 21.40 часа мъжът карал колата си по ул. „ Панайот Хитов “, в посока на придвижване по ул.”Юри Венелин” в града. Преди да седне зад кормилото мъжът се бил почерпил солидно, само че това не го спряло се качи в колата и да настъпи педала на газта.
Преди дни монтанчанинът бе изправен на подсъдимата пейка в районния съд в регионалния град, където се признал за отговорен и се споразумял с държавното обвиняване да излежи 4 месеца в пандиза. От документите по делото излиза наяве, че Г.К.Г. към този момент е осъждан за други прегрешения, измежду които и шофиране в нетрезво положение.
Заради следващата си издънка Г.К.Г. ще търка наровете 4 месеца в пандиза при първичен общ режим. Той ще би трябвало да заплати и санкция в размер на 490 лв. в интерес на страната.
Определението е дефинитивно и не предстои на обжалване.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР