Мъртви овце изхвърля морето по Южното Черноморие. До момента на

...
Мъртви овце изхвърля морето по Южното Черноморие. До момента на
Коментари Харесай

Мистерия! Морето в Бургас и Поморие изхвърля мъртви овце

Мъртви овце изхвърля морето по Южното Черноморие. До момента на пясъка са открити две животни, които съгласно специалисти са престояли най-малко седмица във водата, оповестява в. Монитор.

Първият тайнствен случай е регистриран на Северния плаж в Бургас. В късния следобяд на 2-ри май двойка влюбени забелязали нещо необичайно и обемисто върху пясъка, тъкмо до вълните. Първо помислили, че е делфин, само че когато доближили с голяма изненада открили, че на брега лежи мъртва овца.

Сигналът незабавно е стихотворец от Регионална инспекция за опазване на околната среда и Агенцията по храните, които са пристигнали неотложно на място. макар, че животинският мъртвец бе бързо изнесен от плажа, новината се разнесе с гневна скорост. Ветеринари и еколози се чудят по какъв начин се е появил овчия мъртвец в морето, преди вълните да го изхвърлят на брега.

Мистерията се задълбочи, когато през вчерашния ден мъртъв овен се появи и на пясъка в Поморие. Вторият скотски мъртвец е открит на плаж Пясъчна коса, който се намира в непосредствена непосредственост до Поморийското езеро. Една от версиите е, че животните са част от стадо, натоварено на транспортен съд в наши води и предопределено за износ в чужбина. Предполага се, че част от овцете са измрели по пътя и са били изхвърлени в морето.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР