Мъртви бездомни животни в намериха в квартал в Благоевград. Местните

...
Мъртви бездомни животни в намериха в квартал в Благоевград. Местните
Коментари Харесай

Намериха мъртви животни в Благоевград

Мъртви бездомни животни в откриха в квартал в Благоевград. Местните считат, че те са били отровени, а по случая към този момент работи полицията, съобщи през днешния ден.бг.

Три кучета са били открити рано сутринта близо едно до друго. В квартала са безапелационни, че става дума за съзнателно отравяне.

" Сутринта станах. Излязох с детето си да отида да го заведа на градина, надлежно имаше много събрани хора тук и на всички места паднали, мъртви животни, което е доста неприятно. Много грозно, който го е направил няма съвест. Може да са го създали това хора, които нямат възприятие, нямат сърце и злобни хора към животните ", споделиха хората.

Извършителят е съумял неусетно да хвърли храна на животните, след което ги е оставил да агонизират. От общината обявиха, че похищенията против бездомните кучета зачестяват.

Според кмета в последните месеци популацията на бездомни кучета съмнително се усилва. " Този импорт на кучета, води до гибелта на същите. Това е една непрекъсната верига, ето имаме три отровени кучета. Общинският подслон е извънредно непълен, с цел да поеме подобен потенциал кучета, нали подобен, какъвто сега е изсипан в този град, тъй като аз към този момент мога да приказвам сигурно, че е изсипан ", уточни кметът на Благоевград Илко Стоянов.

Освен трите кучета е открита отровена и бездомна котка. Предстои да се създадат аутопсии на животните.

 

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР