Мъртва е открита издирваната от четири дни насам Елена Паскова

...
Мъртва е открита издирваната от четири дни насам Елена Паскова
Коментари Харесай

Трагедия! Откриха мъртва издирваната в Чепеларе Елена

Мъртва е открита търсената от четири дни насам Елена Паскова от Чепеларе. Безжизненото й тяло е открито в дере към междинна лифтова станция на ски зона „ Мечи чал “ над родопския град от планински избавител.

77-годишната чепеларка е излязла от вкъщи си до пощата, с цел да си вземе пенсията. След това се е изгубила в покрайнините на Чепеларе. Познати я забелязали на изхода на Чепеларе в посока Смолян.

Близките й, посредством апели в обществените мрежи, започнаха още същия ден да я търсят. По-късно дамата бе оповестена за национално търсене. В претърсването за дамата се включиха над 70 души- служители на реда, общински чиновници, близки и другари на фамилията, пещерняци и планински спасители от Пампорово и Чепеларе. В акцията взе участие и следово куче. Всички се надяваха търсената жена да се е подслонила някъде и да я намерят жива и здрава.

" Колегите я издирваха доста съзнателно, само че за жал е открита умряла. Разпозната е от непосредствен човек ", удостовери ст. комисар Костадин Пачеджиев - шеф на ОД на Министерство на вътрешните работи - Смолян. 

На мястото се прави оглед, следва аутопсия и следствие.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР