Марто Нотариуса има подобна мрежа като тази на Пепи Еврото.

...
Марто Нотариуса има подобна мрежа като тази на Пепи Еврото.
Коментари Харесай

Бойко Станкушев: Петьо Еврото може да си позволи и да е астронавт

Марто Нотариуса има сходна мрежа като тази на Пепи Еврото. Понякога двамата  работят в синергия допускам, само че са и съперници и при тях зависи кой какъв брой нули дава.  Когато пуснахме следствието за 8-те джуджета Гешев се смееше и споделяше, че няма мрежа за въздействие. Това съобщи в ефира на Нова телевизия Бойко Станкушев, шеф на Антикорупционния фонд. 

Ние следим и знаем кой е ходил в Осемте джуджета - знаем и за висши фрагменти от Министерство на вътрешните работи. Петьо Еврото е по-голям фактор, тъй като той разпределя кюфтетата, изясни още той. 

Що се отнася до това дали Еврото е в страната или я е напуснал, Станкушев съобщи, че той седи на планина от пари и може да си разреши да стане и астронавт. 

По думите му има престъпни мрежи и в Министерство на вътрешните работи и там всички са доста добре нахранени. Политиците, висши държавни чиновници и тези мрежи са едно, само че връзката с подземни босове е друго и там се е стигнало до обостряне на отношеията им - са се сблъскали. Почерка за убийството на Къро е съветски, само че може и някой преднамерено да ги имитира, счита още той. 

Трябва будно гражданско общество, което да притискат политиците и би трябвало, колкото и да се нервират всякакви патриоти, мощно взаймодействие с непознати разследващи служби, с цел да се разплете този октопод, сподели още Станкушев. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР