Мартин Йодегор изигра поредния си силен мач, а Реал Сосиедад

...
Мартин Йодегор изигра поредния си силен мач, а Реал Сосиедад
Коментари Харесай

Червен картон спря Осасуна за впечатляващ обрат

Мартин Йодегор изигра следващия си мощен мач, а Реал Сосиедад победи трагично с 4:3 като посетител Осасуна и се изкачи на 4-о място в класирането на Ла Лига. Преотстъпеният от Реал Мадрид норвежец вкара гол и направи асистенция за триумфа на баския отбор, който водеше с 3:0 още преди да е минал половин час от началото на дуела. Домакините не се обезвериха и бързо върнаха две попадения, само че в 70-ата минута червен картон на Факундо Ронкалия ги остави с човек по-малко, а в 79-ата резервата Александър Исак заби четвърти гол за Реал Сосиедад. Въпреки това, интригата не завърши, тъй като Есекиел Авила (84') върна очакванията на домакините.

С актив от 31 точки Реал Сосиедад изпревари в таблицата Хетафе и Атлетико Мадрид, само че " дюшекчиите " занапред ще гостуват на Бетис. Осасуна е на 11-а позиция с 23 точки.

Резултата на " Ел Садар " откри Микел Оярсабал в 15-ата минута, възползвайки се от разсичащо отбраната подаване на Йодегор. Три минути по-късно Порту открадна топката от футболист на домакините и я прати в мрежата, а не след дълго Йодегор се разписа от директен свободен удар и всичко изглеждаше решено в интерес на тима от Сан Себастиан.

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
СТАТИСТИКА ОТ МАЧА
КЛАСИРАНЕ
ГОЛМАЙСТОРИ
ПРОГРАМА Примера дивисион 18 кръг, неделя 22 декември  Осасуна 3:4краен резулат  Реал Сосиедад
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР