Мартин Шкъртел, звездата на Словакия, бе на косъм от смъртта

...
Мартин Шкъртел, звездата на Словакия, бе на косъм от смъртта
Коментари Харесай

Звезда на Словакия на косъм от смъртта

Мартин Шкъртел, звездата на Словакия, бе на косъм от гибелта по време на контролата с Тайланд. Бившият бранител на „ Ливърпул “ и сегашен на „ Фенербахче “ бе ударен с топката в главата и загуби схващане. Нокаутираният 33-годишен състезател остана да лежи имобилен на терена в продължение на няколко секунди. Животът на Шкъртел бе избавен от съотборника му Ондрей Дуда, който на секундата му се притече на помощ. Медицинският екип също се се намеси бързо. Двубоят бе пресечен за няколко минути, до момента в който бранителят получи помощ.

Инцидентът се случи в 27-ата минута, а потърпевшият Шкъртел остана на терена чак до 73-ата, когато бе заменен. Словакия завоюва приятелския дуел с 3:2.

След мача от клубния му отбор “Фенербахче” потвърдиха, че бранителят към този момент се усеща добре.

“Върна се в обикновено положение – пишат турците на своя уебсайт. – Бяхме ужасени да чуем, че Мартин Шкъртел е потърпевш, само че се радваме, че към този момент всичко е наред.”

Според разпоредбите в турската Супер лига е малко евентуално на словака да бъде позволено да се завърне бързо в игра след подобен случай.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР