Мартин от Игри на волята е от онези хора, които

...
Мартин от Игри на волята е от онези хора, които
Коментари Харесай

Сила и чест: Мартин от "Игри на волята" за дълга и защо иска да създаде семейство в България

Мартин от " Игри на волята " е от тези хора, които бихме нарекли " морални спечелили ". Е, тази премия не ти дава 100 хиляди лева, нито пък побеждава съперниците в шоуто, само че пък за хора като Мартин има и по-важни неща - като " мощ и чест ", както гласи един от татусите му.

Виж още: Тя ли е мистериозната другарка на Морунов от " Игри на волята "? Пожарникарят показа благ момент 

А Мартин в действителност има вяра в това и го демонстрира и с работата си на професионален боец, и с образеца си, и с думите. Показва го и в последната си обява в Instagram:

В нея Мартин още веднъж приказва за своя избор - да служи на родината и да сътвори свое семейство в България. " Защото желая да допринеса за развиването и просперитета на Родината ми ", написа още той под фотографията.

Виж още: Вече е публично: Моника Валериева и Меди признаха, че са дружно!

Мартин не е от най-активните в обществените мрежи, като последната му фотография бе с Морунов и Андрей от Игрите. Фотото е от събиране за участниците в риалитито за празниците, като Марто написа, че Андрей е заслужен човек и победител, като това му самопризнание завоюва още почитатели на Мартин. " Ти си един заслужен и горделив българин, защитаващ полезностите и моралите на страната ", написа му почитател.

Изображение: https://www.instagram.com/martin_igri_na_voliata/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР