Мартин Николов - Елвиса проговори публично за Игри на волята,

...
Мартин Николов - Елвиса проговори публично за Игри на волята,
Коментари Харесай

Мартин Елвиса я срина публично: Денислава, ти си срам и подобие на жена!

Мартин Николов - Елвиса проговори обществено за " Игри на волята ", само че тази, на която отдели най-вече време и " внимание ", беше Денислава Велкова. Последната се трансформира в посмешище за феновете още от дълго време, около аферата си с Кристиан Кирилов. А след това затвърди всеобщото мнение, че е, по този начин да се каже... лека жена.

Днес и Елвиса приказва за нея с пренебрежение и наяве омерзение като я попита не я ли е позор да се гледа по малкия екран, че даже и в огледалото.

" Тази жена, тази Денислава, от самото начало вътре ми се кълнеше в другарство, говореше по какъв начин ми вярвала, по какъв начин се възхищавала, по какъв начин държала на мен и знаела, че аз ще я защитя, в случай че се наложи. Правеше се на кротка овчица, а като излязох на открито и изгледах какви ги е говорила за мен пред останалите, се отвратих. За мен тази жена няма никаква стойност, тя е нищо. Подобие на жена даже, бих споделил, тъй като очевидно не й е обещано да бъде такава. А това не се учи, нито се купува - или го имаш, или не. Денислава в никакъв случай няма да има нито класа, нито жанр ", уверен е Мартин.

Елвиса беше запитан и за някогашната си Емануела, на което отвърна, че с нея са били в сериозна връзка шест години. 6 години, през които несъмнено са късали и са се сдобрявали 20 пъти.

" Нищо неприятно няма да кажа за нея, тъй като тя ми оказа помощ да вляза в шоуто, само че ще кажа, че всяко нещо си има своя лимит и край. Нашата връзка също ", сподели той.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Елвиса Денислава Велкова Емануела Игри на волята Мартин Николов Елвиса
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР