Martin Moto магазин за мото екипировка стартира инициатива с която

...
Martin Moto магазин за мото екипировка стартира инициатива с която
Коментари Харесай

Магазин за мото екипировка помага на пострадали мотористи

Martin Moto магазин за мото екипировка започва самодейност с която ще оказва помощ на потърпевши мотористи.

Така за първи път в България всеки моторист, закупил си от онлайн магазина ще може да даде своя принос за потърпевшите си сътрудници мотористи.

Кратка статистика:

По данни на Министерство на вътрешните работи за 2021 година у нас са станали близо 550 тежки пътнотранспортни катастрофи с присъединяване на водачи на мотори. Ранените при тези ПТП-та са съвсем 500 индивида. 
За страдание, всяка година тази статистиката е все по-черна и по-черна.

Помощта за потърпевшите обаче е епизодична и най-често е от сътрудници и другари на ранените мотористи. Затова от Martin Moto са решили да създадат самодейност, с която да подкрепят потърпевши мотористи.

От цената на всяка поръчка в онлайн магазина, която е доставена, % ще бъде събиран в особено основана за задачата сметка на компанията и по-късно даряван на нуждаещите се мотоциклетисти. На уеб страницата, в действително време, преди довеждане докрай на поръчката, се вижда сумата с която всеки поръчал взе участие в подпомагането на потърпевшите мотористи.

От Martin Moto декларират, че постоянно са се стремили да се грижат за своите клиенти - тъй че те да се усещат сигурни и спокойни със закупените от онлайн магазина мото аксесоари и мото екипировка - мото каски, мото якета,, ръкавици за мотор, мото боти, мото панталони и други Надяват се, че по този метод ще могат да оказват помощ на потърпевши мотористи. За да могат те по-бързо и качествено да се възстановят и още веднъж да са пълноценни в всекидневието си.

Martin Moto е профилиран единствено и само в продажбата на мото екипировка и мото аксесоари.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР