Мартин Карбовски си пада по агнешко и обича да вкара

...
Мартин Карбовски си пада по агнешко и обича да вкара
Коментари Харесай

Карбовски заби атрактивна плеймейтка

 Мартин Карбовски си пада по агнешко и обича да вкара в леглото си млади и сочни девойки. Такава и Дениз Хайрула, известна като дамата с най-секси изваяното дупе. За разлика от други участнички в състезанието Мис Плеймейт Хайрула няма пластични интервенции и е естествено красива.

" Дениз. Последната жена, и още дете. Ше си скъсам черния потник и ще се маана от вас:)) писна ми, обичам ви. Какво създание е дамата, цяло море и нема брег, нема брег ", казва по адрес на новата си възлюбена Карбовски. 

Мартин Карбовски вижда хубавицата за първи път на състезанието Мис Плеймейт преди години, само че любовта им не пламва незабавно. Започват да излизат съществено едвам преди няколко месеца.

Първата стъпка прави Мартин.

Той нападна плеймейтката в обществените мрежи и най-после стига до среща. Още от първите минути схващат, че си харесват ужасно доста.  Дениз обича да се хваща с много по-възрастен от нея. Красавицата имаше взимане-даване с повелителя на плеймейтките Христо Сираков. След няколко раздели и събирания, Стоте манекенки и Хайрула скъсаха вечно.

От своя страна Карбовски от десетилетие не може да открие огромната обич. Зад гърба си има няколко несполучливи връзки. От най-сериозната си връзка с колежката си Марта Евтимова Мартин има наследник. Преди това Карбовски подписа брак с Лилия Попганчева - сестра на театралната режисьорка Зорница София. След като се разведоха, двамата крепко се оплюха в медиите, пише  " България Днес ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР