Мартин Карбовски още не е завел дело срещу дизайнерката Мегз.Преди

...
Мартин Карбовски още не е завел дело срещу дизайнерката Мегз.Преди
Коментари Харесай

Мегз: Карбовски не е завел дело срещу мен, но аз ще го съдя

 Мартин Карбовски още не е завел дело против дизайнерката Мегз.

Преди няколко седмици Каканашева упрекна журналиста, че желал секс от нея и други плеймейтки в подмяна на ефирно време в тв предаването си. Карбовски бе безапелационен, че ще съди Каканашева и всеки различен който популяризира сходни версии по негов адрес.

" Към момента не съм получила призовка за дело от него, в случай че дойде е добре пристигнала, очаквам да видя какво ще се случи ", споделя дизайнерката.

Тя също има предпочитание да съди Карбовски и твърди, че е събрала редица доказателства против журналиста, които да показа в съда. Част от чатовете Mегз към този момент сподели в обществената мрежа, само че твърди, че крие още козове в ръкава си. Делото няма да бъде заведено от единствено от Мегз, а и от " други известни персони, за които Карбовски разпространявал информации, които не дават отговор на истината ".

" Няма да разясня нищо по тематика дело, тъй като това ще му даде някаква информация, само че както споделих, моето дело няма да е независимо заведено, а с други хора “, разкрива още Mегз.

На страната на дизайнерката са редица плеймейтки.  Две от най-популярните - Михаела Тодорова и Нора Недкова към този момент взеха страната на Каканашева. " Има и други девойки, които не желаят да се шуми към имената им. Не знам дали ще имат смелостта да си признаят за това какво им е приказвал и заплашвал ", сподели още Mегз.

" “ потърси за коментар и Мартин Карбовски, но журналистът  не отговаряше на мобилния си телефон.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР