Мартин Карбовски и Ваня Щерева сащисаха мрежата с откровенията и

...
Мартин Карбовски и Ваня Щерева сащисаха мрежата с откровенията и
Коментари Харесай

Карбовски втрещи: Свалях Ваня Щерева, а тя се "опъна" с друг в съседната стая! (ВИЖ ТУК)

Мартин Карбовски и Ваня Щерева сащисаха мрежата с откровенията и спомените от буйното си минало. В подкаста на Щерева в нета тя се срещна и интервюира Мартин, с който се оказа, че не ги свързва единствено дългогодишно другарство.

Двамата разкриха, че преди години той грубо я е свалял и е желал да я направи свое гадже. За жал или за благополучие обаче, по този начин и не стигнали до леглото, тъй като...

" Абе, кани ме Марто на среща. Ще ме смъква, видиш ли. Отиваме на някакво празненство с много хора, измежду които дузина манекенки. И като ги видя нашия, като хукна по тях, мен напълно ме не помни, само че другояче за гадже ме желал. После като го насмотах и го попитах какви ги прави с тези, той ми се смее и вика: " Ами то не може хем хубава, хем интелигентна ", спомни си Щерева.

Тя пък му го върнала като го оставила да спи в нейното легло една вечер, а тя се " оправила " с друго момче в прилежащата стая. На сутринта като станал, Карбовски се усетил каква е хавата и излязъл непосредствено през прозореца, с цел да отиде на работа.

" Ами по този начин де, какво ще ги тормозя, те голи в леглото отвъд... После Ванчето пристигнала да ми носи закуска и гледа - мен ме няма ", смее се и Мартин Карбовски. Като видели, че няма да им се получи като гаджета, те си останали положителни другари.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР