Мартин Камбуров се приближава стремително към рекорда за най-много голове

...
Мартин Камбуров се приближава стремително към рекорда за най-много голове
Коментари Харесай

Камбуров вкара номер 236 и 237 на "Славия"

Мартин Камбуров се доближава стремглаво към върха за най-вече голове в българското футболно състезание на Петър Жеков - 253 попадения.

Нападателят на " Берое " към този момент има 237 гола в родния хайлайф, откакто отборът му победи " Славия " с 2:0 в среща от предпоследния кръг на първата шестица в Първа лига. Камбуров вкара и двата гола в мача.

Първо той се разписа в 6-ата минута от дузпа, отсъдена за нарушаване на вратаря на " белите " от София Антонис Стергиакис против Алиун Фал.

Снимка: Lap.bg

Второто попадение пристигна в 55-ата минута. След центриране в наказателното поле на " Славия " бранителите не се ориентираха добре и оставиха Камбуров да направи резултата 2:0. Така приключи и мачът.

Срещата беше последна за 39-годишния нападател с екипа на " Берое ". През сезон 2020/2021 той ще играе за новака в Първа лига ЦСКА 1948. Преди месец Камбуров подписа и контракт с отбора.
Мартин Камбуров ще играе в ЦСКА 1948 от новия сезон (ВИДЕО) "Основната ми цел е да въвеждам голове ", съобщи нападателят
Поражението попречи на " Славия " да се възползва от загубата на " Левски " от " Лудогорец " и да се изкачи на второ място в класирането. " Белите " остават четвърти, като зад тях е " Локомотив " Пловдив - с две точки и мач по-малко.

" Берое " пък остава на шестата позиция.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР