Мартин Камбуров отпразнува 41-вия си рожден ден в пловдивско заведение,

...
Мартин Камбуров отпразнува 41-вия си рожден ден в пловдивско заведение,
Коментари Харесай

Преслава цъфна на рожден ден на бивше гадже

Мартин Камбуров отпразнува 41-вия си рожден ден в пловдивско заведение, където инцидентно или не се оказа фолк певицата Преслава.

Двамата постоянно са дружно по празненства, което даде мотив преди време съществено да се заприказва, че са имали връзка. Специални връзки сред двамата по този начин и не бяха потвърдени публично, само че сега са и невъзможни, защото и двамата са обвързани и имат деца. Преслава не пропуща да поздрави рожденика, като пя особено за него, а в купона се включва и чалга легендата Сашо Роман. Двамата реализатори спретват непредвиден дует за кеф на футболиста на „ Берое “, който си прави селфита с изпълнителите и снима видео от специфичния миг.

В празненството се включва и великанът на цигулката Атанас Славов - Мравчо. Той ловко приглася на Преслава и Сашо Роман до момента в който двамата вият гласове. Изпълнителите избират да пеят седнали на местата си, вместо да застанат на сцената, само че все пак се получава мощен ваучър. Дори нападателят се пробва да припява на гласовитите си другари, както му се получава добре, писа „ България Днес “.


Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР