Мартин, единственият внук на големия естраден певец Емил Димитров, носи

...
Мартин, единственият внук на големия естраден певец Емил Димитров, носи
Коментари Харесай

Внукът на Емил Димитров в университет за премиери / СНИМКА

Мартин, единственият внук на огромния естраден артист Емил Димитров, носи мотиви за горделивост на семейството, въпреки и не с изяви на музикалната сцена.

Наследникът на починалата музикална легенда е признат в школо за министър председатели в Италия. Той към този момент е студент в първи курс в Università Cattolica del Sacro Cuore – Католическият университет в Милано. ВУЗ-ът e измежду най-реномираните на Ботуша и е най-големият частен университет в Европа с 40 000 студенти, 2000 преподаватели и бази в Милано, Рим, Бреша, Пиаченца, Кремона.

Елитното школо заема челната позиция за професионална реализация на приключилите студенти в Италия и се подрежда измежду 500-те университета с най-всеобхватни стратегии в света. Основан е през 1921 година в индустриалната столица на Италия, Милано, и се състои от 12 факултета.

Сред възпитаниците му са трима министър председатели на Италия – Чириако Де Мита, Аминторе Фанфани, Романо Проди, осем министри, четирима парламентарни ръководители, както и някогашният президент на Ватиканската банка Анджело Калоя.

Чуждестранните студенти там могат да избират дали да учат на британски или италиански. Мартин нямал проблем с локалния език, тъй като през май приключи с отличие Италианския колеж в Горна баня. Още преди да кандидатства и да бъде признат да учи в елитния университет, внукът на Емил Димитров се бе ориентирал към сферата на финансите и мечтаеше да замине да следва в чужбина.

В ученическите си години се увличаше и по компютрите макар очакванията на фамилията да пожелае музикална кариера. Мартин е наследил емблематичния глас на своя дядо и в детските си години разплакваше публиката по концерти и музикални състезания с осъществяване на безконечните шлагери на Емил Димитров.

Малчуганът печелеше премия след премия и преподавателите му по пеене му вещаеха блестяща кариера даже отвън рамките на страната. Впоследствие обаче младежът изгубил интерес към нотите и на този стадий си припявал единствено за наслаждение.

Преди да замине да учи в Италия, внукът на Емил Димитров бе на косъм да мине под венчилото със своята другарка Калина. Тя бе с година по-голяма от него и първа отпътува да учи в Англия. Връзката им не можа да устои на перипетиите и дистанцията и пътищата им се разделили. Сега Мартин още веднъж е ерген и събира погледите на италианките в Милано със своя сексапил.

Мартин учи в най-престижния университет в Италия


Инфо: pik

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР