Мартин Боршуков взе купата при напредналите в четвъртия чалънджър на

...
Мартин Боршуков взе купата при напредналите в четвъртия чалънджър на
Коментари Харесай

Мартин Боршуков спечели четвъртия чалънджър

Мартин Боршуков взе купата при напредналите в четвъртия чалънджър на Интерактив тенис, който се организира през уикенда във Via Tennis Star.

Във финала той победи безапелационно Никола Милев с 6:0 и записа първа купа в съботно-неделните шампионати на лигата.

ITL Challenger 500 | Via Tennis Star събра някои от най-опитните дилетанти, а технични и постоянни състезатели напуснаха шампионата след загуби на осминафиналите. Мартин стигна до мача за купата след победи над Симеон Симеонов, Михаил Иванов и Милен Балтов и макар тийнейджърската си възраст сподели, че има здрави нерви и знае какво да прави в сериозни моменти. Той стигна до първото място с нападателен тенис, бързо напредване по корта и желязно успокоение.

Последният гейм на финала продължи 15 минути, като противникът му отхвърли да се съобщи и Мартин победи след шестия мачбол.

"Радвам се на купата, тъй като от мач на мач играта ми ставаше по-добра и съумях да вляза в темп, - сподели първенецът след успеха. - Във финала Никола беше доста изтощен, тъй че благодаря на противниците му в четвъртфинала и полуфинала Мартин Милчев и Владислав Искренов, които го изтощиха. Поздравления за противника ми. Той игра доста добре, само че неналичието на физически сили не му даде късмет за купата "

Утешителния шампионат при напредналите в ITL Challenger 500 | Via Tennis Star завоюва Николай Кечев, който победи в мача за първото място Танчо Сакутов с 6:4, 6:4.

Купата в категория ITL 250 завоюва Алек Захариев. Той също записа победа с 6:0 във финала, само че против Красимир Живачки. Пред две седмици, в третия чалънджър на Интерактив тенис, Алек още веднъж стигна до среща за първото място, която загуби с 0:6. Този път той беше спокоен, в отлична кондиция и не даде късмет на противника си за победа. Това е първа купа на Захариев в лигата, само че сигурно няма да е последната.

Утешителната конкуренция в категория ITL 250 завоюва Александър Станков, победил за първото място Виктор Николчовски с 6:5 (7:5).

Двата дни от ITL Challenger 4 | Via Tennis Star събраха повече от 60 тенисисти от София, Радомир, Перник, Благоевград и Гоце Делчев. Този път в надпреварата дебютираха няколко играчи от Карлово и Сопот, които демонстрираха уменията на подбалканската школа и се зарекоха още веднъж да се включат в шампионатите на Интерактив тенис, само че с повече победи.

Програмата на ИТЛ продължава с конкуренцията на начинаещите и приблизително напредналите от Третия вечерен шампионат, които се играят в Търговска колегия 1882. Желаещите да играят спортен тенис могат да заявят присъединяване при напредналите в Третия вечерен шампионат, като мачовете стартират идващия понеделник. До 5 март дамите могат да се запишат за осмомартенския шампионат Ladies Night 2021, а поръчките се подават на уеб страницата на лигата.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР