Мартин Божанов - Нотариуса и неговите хора са изнудвали семейството

...
Мартин Божанов - Нотариуса и неговите хора са изнудвали семейството
Коментари Харесай

Още жертви на Нотариуса: Изнудвал е семейство Арабаджиеви за 1 млн. лв.

Мартин Божанов - Нотариуса и неговите хора са изнудвали фамилията на Ветко и Маринела Арабаджиеви и сина им Вълчо за над 1 млн. лева Това пишело в отчет, който депутатите от краткотрайната парламентарна комисия за следствие на активността на Нотариуса към този момент четат. 



В отчета не се споделя защо е изнудвано тъкмо семейство Арабаджиеви, само че евентуално е около повдигнатите им през 2020 година обвинявания за незаконна група за данъчни измами.

Те дълго време престояха в ареста, откакто бяха арестувани през 2019 година в Барселона с европейска заповед за арест. Самото дело продължава да се точи, макар че КПКОНПИ към този момент загуби такова за конфискация на парцели на фамилията.

Нотариуса сполучливо е изнудил за 1 млн. евро пък предприемача, който се занимава със селскостопанска техника Румен Лазаров, твърди още отчетът, описаха народни представители. Освен това Божанов сполучливо взел участие в набедяването на сегашния брачен партньор на някогашната си жена Адриана - Евгени Симеонов. През 2017 година против мъжа, прочут с прозвището Генчо Люлинския стартира дело за незаконна група за поръчкови отвличания.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР