Мартин Божанов - Нотариуса е треторазряден измамник. Създадоха , за

...
Мартин Божанов - Нотариуса е треторазряден измамник. Създадоха , за
Коментари Харесай

Гешев: Комисията за Нотариуса е политически фойерверк

Мартин Божанов - Нотариуса е треторазряден лъжец. Създадоха, с цел да си вършат политическо фойерверки. Това съобщи пред публицисти някогашният основен прокурор Иван Гешев.

Той уточни, че съди за клюка правосъдният министър Атанас Славов и Емануил Йорданов. Ние може би единствената страна в Европейски Съюз, където съдят за клюка министъра на правораздаването. Това е правосъдната промяна на господин Славов - да приказваш неистини по малкия екран. Представете си какво прави със законите и всичко друго, акцентира Гешев.

По отношение на, посещавали, в който попадат имената на следователи и хора от спецсъда, той съобщи, че този лист най-вероятно някой народен представител си го е написал и си го е пуснал. По думите му задачата на листата е да дискредитира избран кръг хора.

Иван Гешев е безапелационен, че в никакъв случай не е посещавал въпросния клуб и не е ходил на никое място другаде с изключение на в станциите на прокуратурата през последните четири години.

Бившият обвинител номер едно насочи рецензии към ръководещото болшинство. Според него сглобката е унищожила правораздаването и го е овладяла политически . Той акцентира, че престъпността се е върнала на равнището от 90-те години.

Гешев запита за какво Народно събрание не е основало краткотрайни комисии за хора като Алексей Петров, Петьо Еврото и Къро.
 Гешев съди Атанас Славов и Емануил Йорданов за клюка
Гешев съди Атанас Славов и Емануил Йорданов за клюка

Той чака вменяемостта на Славов да бъде изследвана, посредством съдебно-психиатрична експертиза
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР