Марти е невинен. Да влезе убития! А поръчките са на

...
Марти е невинен. Да влезе убития! А поръчките са на
Коментари Харесай

Мариана Попова: Марти е невинен. Да влезе убития!

„ Марти е почтен. Да влезе убития! А поръчките са на банкетите и в кръчмите, както се видя от късните часове а не в големите зали тъй като там се случват огромните неща! Свалям шапка и на тримата забъркани! “ Това написа във фейсбук певицата Мариана Попова.

Повод за коментара й, бе отводът на диджей Мартен Роберто да извърши желанието на Новак Джокович да чуе песента „ Луда по теб “ на фолк певицата Камелия по време на дуела му с Григор Димитров.

SafeNews разгласява целия текст без редакторска интервенция.

Познавам Марти от 28 години, даже в този момент ги смятах. Наистина ли това е новината на деня? Наистина ли още веднъж някой е сбъркал доста?

Ако това шоу е Велико единствено по себе си, за какво някой не се досети да поканят Лепа Брена и Камелия с цел да го изпеят онлайн и да стане същинско? Наистина ли се стигна до толкоз тежка полемика! Велики спортисти, велики тенисисти! Хубаво е когато се провеждат тези неща, да се мисли огромно, като за огромни персони!

Марти е почтен. Да влезе убития! А поръчките са на банкетите и в кръчмите, както се видя от късните часове а не в големите зали тъй като там се случват огромните неща! Свалям шапка и на тримата забъркани!

Позицията в този коментар отразява персоналното мнение на създателя и може да се разграничава от тази на SafeNews

 

Още вести четете в: Коментари За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР