Марта Вачкова само за няколко месеца е успяла да се

...
Марта Вачкова само за няколко месеца е успяла да се
Коментари Харесай

Ето Я Голямата Тайна На Марта Вачкова, Вижте Как Свали 15 Кг! Не Е За Вярване, Но Работи!

Марта Вачкова единствено за няколко месеца е съумяла да се раздели с 15 кг от тежестта си. Сестра Жекова от хитовия сериал „ Откраднат живот ” споделя с феновете си най-голямата си загадка за отслабването.

Сатиричната актриса признава, че феноменалния трик, който употребява с цел да не предизвика апетита си е синия цвят. За него от дълго време се приказва, че има дарба да понижа чувството за апетит. Затова Марта, която споделя, че за нея е обичания й цвят решила да опита.

Освен, че избира да носи тоалети в сини нюанси, щерката на Григор Вачков, която от дребна има проблеми с наднорменото тегло аранжирала храната си в сини чинии и се хранела на синя завивка.

Тя разкрива, че през лятото по време на почивката й по Скандинавието прилагала и друга ловкост. Когато започвала да изпитва апетит задоволявала апетита си като помирисвала банан или ябълка, предават от електронното издание blife.bg.

Актрисата споделя, че хранителния й режим сега включва от месата само пилешкото бяло месо. И доста, доста салати.

Тя предизвестява феновете на диети, че предястията, които са разрешени би трябвало да са приготвени само от зеленчуци. С подправки и доста малко количество зехтин. Всякакви други салати, че които са включени сварени яйца, разнообразни салами или меса не би трябвало да се употребяват. Особено ония, на които в дресинга им има майонеза или някакви други мазни неща като пълномаслена сметана. Те са като калорична бомба и носят единствено щета за този, който си е наумил да отслабне.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР