Марта Вачкова искала да блъсне половинката на Владо Пенев с

...
Марта Вачкова искала да блъсне половинката на Владо Пенев с
Коментари Харесай

Марта Вачкова искала да сгази с кола жената на Владо Пенев, заканила се, че ще убие и нея и бебето

Марта Вачкова желала да блъсне половинката на Владо Пенев с колата си от гняв, че е скрил истината за нея, разбра HotArena.
Марта Вачкова и някогашният й ухажор Владо Пенев са като бели лястовици измежду театралната колегия. Двамата комай са единствените, които са останали за цялостен живот другари. Дори откакто са поставили завършек на любовната си връзка.
Не по този начин обаче стоят нещата когато Марта научава, че Владо си има нова. Актьорът не споделя с някогашната си, че е срещнал друга жена и тя е бременна. Щерката на Григор Вачков научава от хора за това, че Пенев ще става баща, писа „ Галерия “.

Сестра Жекова от лекарския сериал „ Откраднат живот ” изпада в гняв. Звъни на Владо и му подвига скандал. Като го плаши, че ще опустоши бременната му половинка с автомобила. И ще убие и нея и бебето.
Пенев, който е с мил темперамент съумява да усмири гневната си някогашна държанка. А след това Марта става близка с новото му семейство.
Наскоро Марта Вачкова удари шестицата от тотото, поканиха я да снима в Турция!
Марта Вачкова удари джакпота. Актрисата получи покана да снима в Турция. Предложението пристигна не от кого да е, а от звездата от Великолепния век Мерием Узерли.

Екранната сестра Жекова беше в компанията на Дарина Павлова и турската си колежка. Трите се забавляваха дружно на Босфора, а в купона взеха присъединяване и правилния другар и сателит на Дарина — Сандро Рубини, написа вестник България през днешния ден.
Компанията се беше настанила в тузарския Чириган Палас, където една вечер коства над 3000 лева
„ Ти си страхотна Мерием, обичам те ”, споделя Вачкова. Турската й колежка, не й остава длъжна.„ Ела при нас да се снимаш, очаквам те! Ще станеш същинска звезда! Имаш голям гений ”, хвали Вачкова Узерли.

Не е доста ясно за кой сериал става дума, само че очевидно екранната сестра Жекова е поканена да се снима в някоя турска продукция. Това няма да бъде казус, защото Иво Аръков към този момент се снима в Турцияи то един до друг с Къванч Татлату.
Дарина и Марта пък всяка година са на почивка, само че този път двете отпътуваха без дъщерята на актрисата — Рада. Талантливото момиче останало при баба си в София, оставяйки старите приятелки да се забавляват сами.
Инфо: Хотарена


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР