Марта Вачкова и Владо Пенев се събраха и вече живеят

...
Марта Вачкова и Владо Пенев се събраха и вече живеят
Коментари Харесай

Марта Вачкова и Владо Пенев заживяха заедно, но все още без брак

Марта Вачкова и Владо Пенев се събраха и към този момент живеят дружно, само че към този момент без брак. Малко преди Нова година двете звезди на малкия екран и театъра са заживели дружно, настояват пред „ Телеграф “ техни сътрудници. Те прецизират, че местоположението на фамилното гнездо не е конкретизирано дефинитивно: няколко дни двамата прекарват в дома на Марта на столичния бул. „ Пенчо Славейков “, по-късно се местят в дома на Владо на улица „ Иван Вазов “.

Инициатива за събирането им показала Дарина Павлов а, която е най-хубава другарка на Вачкова още от студентските години. Миналата година Владо и Марта на няколко пъти са били скъпи посетители на госпожа Мулти в разнообразни кътчета на света. Последно през декември й гостуваха в Дубай , където Павлова им провежда разнообразни занимания за сближение на връзката, сред които и разходка в сърцето на пустинята и лов със соколи.

Новогодишните празници Марта и Владо също изкараха като двойка . Първо отидоха на посетители на Катето Евро в Кокаляне. Там си проведоха и групово осъществяване с още сътрудници на песента на Дони „ Страхотен ден “. След това Вачкова и Пенев се насочиха към Щъркелово гнездо, където си направиха прелестни снимки измежду природата и заздравиха връзката си.

В края на годината дружно с Евтим Милошевв, жена му Христина Апостолова и други сътрудници от „ Откраднат живот " актьорите посетиха Царска Бистрица. Там хапнаха прясно уловена риба и разискаха по какъв начин ще продължат фотосите на 11-ия сезон на сериала, които започнаха предишния месец.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР