Марта Вачкова чукна 64 години на морето. Тя посрещна празника

...
Марта Вачкова чукна 64 години на морето. Тя посрещна празника
Коментари Харесай

Марта Вачкова чукна 64 на яхта

Марта Вачкова чукна 64 години на морето. Тя посрещна празника на яхта в компанията на другари. На фотосите, които актрисата сама разгласява в мрежата, се виждат Захари Бахаров и жена му Диана Алексиева. Екранната сестра Жекова от сериала „ Откраднат живот ” е заголила бедро на лодката, а житейският ѝ сътрудник Владо Пенев най-сетне е махнал побелялата брада, с която приличаше на Дядо Коледа.
 

Известно е, че Вачкова е почитателка на нудизма, само че към този момент деликатно сортира къде се пече дибодюс. Когато е на море в България, тя избира да си поставя банския, с цел да не става още веднъж жертва на папараци.

В продължение на години Марта се бореше несполучливо с наднорменото тегло, само че към този момент се е примирила, че няма по какъв начин да наподобява като манекенка. Въпреки това, тя поставя грижи за здравето си и постоянно си прави проучвания, с цел да се увери, че индикаторите й са в норма.

„ Оперираха ме поради дискова херния. Докато снимах „ Откраднат живот ”, непрестанно отлагах, само че когато свършихме със фотосите, съумях да вместя и това в графика си. Много съм удовлетворена, че отметнах този проблем, тъй като живеех с жестоки болки. След това си направих всевъзможни проучвания, с цел да се успокоя, че всичко е наред ”, споделяла е най-хубавата другарка на Владо Пенев.

Актрисата обръща внимание и на външния си тип, доколкото е допустимо. Тя се подлага на разкрасителни процедури в известен салон. Там експертите се грижат за нея, вършат ѝ хидратиращи маски за лице и опъват кожата ѝ.

Вачкова се старае да е свежа и лъчезарна за Владо Пенев, с който са неразделни. Известно е, че артистите са били гаджета като студенти, а в по-зряла възраст са се преоткрили. Звездата се сближила още веднъж с  сътрудника си след тежката разлъка с бащата на щерка си – Радко Миладинов. Сега тя е в доста неприятни връзки с някогашния си. Той в никакъв случай не е проявявал интерес към дъщеря си и актрисата е отгледала момичето сама.

Вачкова и Миладинов бяха фамилна двойка към 8 години. Запознати настояват, че за това време той постоянно си изпускал нервите и се държал зле с нея. Приятелите ѝ я убеждавали да го зареже, само че актрисата таяла очаквания, че нещата сред тях може и да  потръгнат. Дори появяването на детето обаче не съумяла да ги сплоти.

Когато Марта напуснала някогашния си, той почнал да я тормози по телефона и да ѝ основава разнообразни пречки в развъждането на щерка им. Не желаел да подписва декларация, позволяваща на момичето да пътува в чужбина, в това време бягал и от финансова отговорност - не плащал пукната стотинка за прехрана. Оттогава Вакочва не желала да вижда Радко дори и на фотография. Ядосвала, че в миналото е имала връзки с него. Не съжалявала само за появяването на дъщеря им Рада, която е най-голямата ѝ наслада.

Въпреки че не случи на мъж като по-млада, Марта съумя да построи крепка дружба с сътрудника си Владо Пенев, който през днешния ден е най-хубавият ѝ другар и сателит в живота. „ Трябваше да родя дете от Владо, той е сродната ми душа. Тогава бях студентка – дребна и глупава. Мислех, че ми предстоят някакви ужасно значими неща, само че сбърках. Всеки прави неточности! Така или другояче, в този момент Владо е най-близкият ми човек ”, разказвала е екранната сестра Жекова.

С днешна дата Марта Вачкова и Пенев наподобяват доста щастливи дружно. Те непрестанно са по курорти  – и в България, и в чужбина. Двойката обожава да се среща с другари и да се забавлява. „ Вие живот си живеете! ”, пишат фенове на звездите в мрежата. „ Мартинче, не прекаляваш ли малко, а?’, разяснява шеговито близката ѝ другарка Катето Евро, която също не пропусна да я поздрави по случай рождения ден.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР