Марта от Ергенът е мацка, която изглежда доста подходяща за

...
Марта от Ергенът е мацка, която изглежда доста подходяща за
Коментари Харесай

Палавата Марта: Вижте топлес фото на горещата художничка от "Ергенът"

Марта от " Ергенът " е мацка, която наподобява много подобаваща за Виктор Стоянов. Уравновесена е, харизматична и несъмнено не е от дамите, които изпадат в нервност, когато не ѝ се обръща внимание.

Не, не намекваме за никоя друга! Важното обаче е друго, а точно, че Марта има скрити женски оръжия, с които съумява да съблазни Виктор. Усмивка, секси взор, дълги коси и повърхностно облекло. Нищо общо с държанието и излъчването, което другите девойки в " Ергенът " демонстрират.

Виж още: Най-дългите крайници: Фитнес моделката Цвети Петрова не стопира да демонстрира съвършени форми

В Instagram обаче Марта е качвала много горещи фотоси, а на една от тях... липсва горнище. Красивата художничка е посочила прелестите си, само че ги е прикрила повърхностно с книгата " Аз съм Малала ". " Затвори книгата ", " Секси мамче ", са част от мненията, които се сипят към фотото на Марта.

Виж още: Мъже поучават дами: Забележите ли тези сигнали, бягайте от него с 200!

Наскоро Марта  се поддаде на провокации и дефинира небрежно Александра за егоистична и лицемерна. Секси мамчето обаче не съжалява за нито една дума! Това призна риалити звездата в Instagram, където отговори на въпроси на почитатели. Въпреки това обаче Марта акцентира, че над 95% от аргументите за напрежение с Александра не са излъчени. 

Отношенията ѝ с Виктор също са в подем, откакто точно тя беше поканена на среща с него, само че не на някой плаж, а в неговата ергенска бърлога.

Изображение: https://www.instagram.com/martajelyazkova/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР