Марсилия е домакин на Брайтън в среща от втория кръг

...
Марсилия е домакин на Брайтън в среща от втория кръг
Коментари Харесай

Марсилия и Брайтън ще се опитат да излязат от кризата

Марсилия е хазаин на Брайтън в среща от втория кръг на Група " В " на Лига Европа. Срещата на " Стад Велодром " стартира в 19:45 часа.

Представянето на французите е много едва от началото на сезона. Марсилци завоюваха единствено два от десетте си мача във всички шампионати този сезон. Отборът стартира присъединяване си в Лига Европа с реми 3:3 при визитата си на Аякс. След това Марсилия позволи две следващи провали във френската Лига 1 от ПСЖ и Монако.

Брайтън също влиза в днешния дуел с поредност от две загуби. Английският отбор бе отстранен от Челси за Купа на лигата, а в събота позволи разгром с 1:6 като посетител на Астън Вила.

Повече от любопитен бе развоят на мача на Брайтън против АЕК в първия кръг на шампионата. Гърците на три пъти успяваха да поведат в резултата. Последното попадение за тях падна в 84-ата минута и то бе решаващо за изненадващия триумф с 3:2 в Англия. Иначе „ Чайките “ предстоящо бяха по-активният тим на терена, само че им бе мъчно пред противниковата врата, а техният конкурент се оправи отлично на контраофанзива.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР