Марсел Хиршер ще се опита да влезе в историята като

...
Марсел Хиршер ще се опита да влезе в историята като
Коментари Харесай

Марсел Хиршер гони трето злато в Пьонгчанг


Марсел Хиршер ще се опита да влезе в историята като завоюва трети златен орден от Олимпийските игри в ПьонгЧанг 2018. След успехите в гигантския слалом и комбинацията, австрийската ски звезда ще се състезава в слалома за трета купа от Игрите.

Евроспорт 1 ще излъчи директно двата манша на 22 февруари (четвъртък) от 3:00 и 6:30 ч.

Марсел Хиршер гостува в новаторското студио на Евроспорт преди упования с огромен интерес от почитателите старт. „ Ще дам най-хубавото от себе си, с цел да печеля трето злато “, безапелационен е шесткратния международен първенец.

Той разяснява и двете си победи дотук в Пьонгчанг. „ В гигантския слалом не бях непогрешим – в избран миг линията ми беше прекомерно изправена, само че съумях бързо да поправям и да се върна към идеалната позиция на тялото преди последното стръмно втурване. Бях малко нервозен, вълнувах се, само че мисълта, че имаш един златен орден в актива, несъмнено смъква напрежението “, показа Хиршер.

Според него, той е постигнал ненадейно добър резултат в спускането от комбинацията.

„ Това, че след спускането бях единствено на 1,3 секунди след най-хубавото време, беше голяма изненада за всички, даже за мен самия. На слалома трябваше да се боря с бурния вятър и се молех единствено да не направя груба неточност, да не пропусна врата. Това беше най-големия ми боязън, изключително в последния стадий от пистата, който беше същинско предизвикателство “, споделя още Хиршер и споделя, че церемонията по награждаването е била един от най-специалните моменти в кариерата му до момента.

„ След един сребърен орден, две четвърти и едно пето място на Олимпийски игри, да усетиш златото на гърдите си е необикновено! И то в съревнование, в което малко преди Игрите въобще не бях сигурен, че ще вземам участие. “
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР