Марс в квадратура с Плутон – Влиянието на аспекта ще

...
Марс в квадратура с Плутон – Влиянието на аспекта ще
Коментари Харесай

Сдържаност, дипломатичност и здрав разум са нужни днес

Марс в площ с Плутон – Влиянието на аспекта ще предизвика в хората елементарно яд, неспокойствие, експанзия и импулсивност в дейностите. Много е значимо в този момент да се проявят внимание, дипломатичност и здрав разсъдък. Желанието за водачество може да ви сложи в условия на битка, конкуренция. Не са изключени финансови загуби в персонален и обществен проект, провал на нечия кариера. Този интервал се смята за сериозен за бизнеса, политиката и научните проучвания. Възможни са контузии, гърмежи, нещастни случаи, естествени катаклизми, обществени безредици.

Луната е в символ Близнаци до 02:37ч на 15 август

Лунната същина остава надълбоко подтисната, а изгрява слънчевата същина. Засилват се екстровертните качества, хората стават по-активни. Мнозина може да почувстват, че са раздвоени. В този лунен интервал близките оказват голямо влияние. Всичко, което започнете в този момент ще бъде продължително, само че няма да има подобен свършек, какъвто сте възнамерявали. Сега е доста удобно за литературно творчество.

Намалете страстите. Плановете си е желателно да приведете в сходство с действителността. Изключете свадите от дневния си ред. При Луна в Близнаци, хората стават по разговорчиви, само че и по склонни да изтърван това, което не е за казване. Добре е да проведете “разузнаване на непозната територия”. Новата или погрешно разбраната информация ще ви докара до неправилни заключения.

При Луна в Близнаци мощно отслабват плещите, раменният пояс и ръцете. Уязвими са също дихателната и нервната системи. Да не се вършат интервенции на гърлото, езика и ръцете.

Доминиращ 24 лунен ден от 00:56ч на 13 август до 01:32ч на 14 август

Активен и енергийно мощен ден, в който се пробуждат силите на природата. В човек идва голяма мощ и е доста значимо да знае по какъв начин да я използва. Слабите и изтощени хора да не се напрягат, да се провиснал и да поспят повече.
Планове по-добре да не вършиме, а да живеете свободно, доверявайки се на интуицията и случая. Обръщайте внимание на всички алегорични знаци.
Ден за съзидание. Благоприятно е за физическо натоварване, за йога, за дейна креативна работа. Не бива в 24 лунен ден да се изпитва незаинтересованост, обезсърчение. Трябва да се употребява интензивно за подсилване на личното здраве и за повишение на духовното равнище. Да се заобикалят тълпите и всеобщите мероприятия.
Не е добре да се гладува, тъкмо противоположното – би трябвало да се яде и да се пият доста течности.
Болестите почнали в този ден не са рискови и не оставят последици. Благоприятно е за посещаване при теляк, козметик и коафьор. Ден за лекуване посредством билки.
Ден, в който би трябвало да се изяви любовта. Добър ден за контакти и завързване на познанства, за брачен връзки и любовни срещи. Лесно могат да се изгладят и най-сериозните несъгласия. Необходимо е да се употребява това време и да се оправят фамилните връзки.

24-ти лунен ден е обвързван с плодородието. Подходящо е за забременяване на деца. Повишена е мъжката полова сила. Ако нямате опция да я реализирате, то следва да се заемете с физически извършения, автотренинг и други В противоположен случай остатъкът от полова мъжка сила може да навреди на здравето.

Днешното подкастряне или подравняване на косата носят единствено изгода. Придобива се спомагателна сила, която е нужна за идващите няколко дни.
Добре е да имате доста сънища или повтарящ се сън. Неприятните сънища демонстрират съществуване на полови проблеми изискващи навреме решение. Ако сънищата ви са приятни, то всичко е наред.

26 безоблачен ден – Ден за правдивост и дарове от ориста, в който можете да молите и да получавате помощ от Висшите сили, изключително в случай че е обвързвано с увеличение на благосъстоянието. Днес дори най-простите и елементарни молби доближават до Небесата. Правете всичко с готовност и от сърце. Поканете посетители, срещнете се с другари. Давайте дарове на околните си, които ще доставят наслада на вас и на тях.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР