Мароканският полузащитник Софиан Кюйин е бил транспортиран до спешното отделение

...
Мароканският полузащитник Софиан Кюйин е бил транспортиран до спешното отделение
Коментари Харесай

Съотборник на Кристиан Малинов оцеля при зрелищна катастрофа в Белгия

Мароканският полузащитник Софиан Кюйин е бил превозен до незабавното поделение на болничното заведение в белгийския град Лиеж, откакто катастрофира в покрайнините на града. Според последните информации положението му е устойчиво, въпреки той да е с голям брой фрактури.

Кюйин играе за Льовен, където е съотборник с българина Кристиан Малинов.

Футболистът е карал с 200 км/ч на сектор от пътя с позволена оптималната скорост 90 км/ч. От охранителни камери се вижда по какъв начин той губи надзор върху автомобила си, след което безусловно излетява от шосето и влиза в намираща се наоколо спортна зала. За наслада по това време там не е имало никой.

25-годишният футболист е роден във Варве (Белгия), младеж е на Стандарт (Лиеж), само че в последните четири години носеше екипите на редица италиански клубове, измежду които Киево, Лацио, Салернитана и Венеция, а от предишното лято се върна в Белгия да играе за Льовен. Той избра да се състезава за Мароко, а имаш опция да избере и Италия.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР