Марковите дрехи поскъпват двойно от склада до магазина, показа проучване

...
Марковите дрехи поскъпват двойно от склада до магазина, показа проучване
Коментари Харесай

Криза: Дрехите поскъпват двойно от склада до щанда

Марковите облекла нарастват двойно от склада до магазина, сподели изследване на „ Телеграф “. Масово бутиците у нас, в това число и тези в моловете, зареждат от чужбина и по-късно препродават стоката с огромна надценка.

Основно конфекцията идва от хранилища в Литва и Полша. Става дума за чисто нови облекла от известни марки. Пласират се на едро измежду българските търговци, които имат обвързване да купят избран най-малко от облеклата. Цените потеглят от 2 евро на парче, като главно се продават сезонни облекла.

Предлагат се по цели палета с най-различни продукти – от долни дрехи до връхни дрехи. Зимата максимален шлагер бяха евтините якета, до момента в който сега се залага на пролетни сбирки.

Сред топофертите са спортни дрехи от известни марки за 2 до 3 евро парчето. Идват от Полша и с цел да ги заредите, би трябвало да поръчате най-малко 100 броя продукти. Други бизнесмени от същата страна оферират на българските търговци известни марки от топдизайнерски марки за 5 евро парчето. Сред облеклата са блузи и панталони, които по-късно у нас не са по-евтини от 40 лева За брой. По 8 евро на парче идват от хранилища от Литва сезонни облекла от известен бранд, който се предлага в огромните молове у нас. В момента има гореща оферта за мъжки ризи с пай ръкав. Цената на брой е 16 лева След това в магазините в България същите облекла се пускат за най-малко 33 лева за брой, като цената се води промоционална. Стойностите на същите артикули доближават и до 50 лева Те могат да се намерят и в известни уеб сайтове за дрехи, които оферират топбрандове. Няма ограничаване в размерите, има задоволително наличия. Всички дрехи са с етикети и са в обособени опаковки. Търговците избират какво тъкмо поръчват, могат да подберат избрани дрехи, а други да откажат. Единственото изискване е да спазят минимума като численост, изясняват продавачите на едро.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР