Марко Ройс може да бъде наказан заради проява на своеволие

...
Марко Ройс може да бъде наказан заради проява на своеволие
Коментари Харесай

Марко Ройс се направи на интересен, но може да съжалява

Марко Ройс може да бъде осъден поради демонстрация на безчинство по време на мача от Първа Бундеслига сред Борусия (Дортмунд) и Вердер (Бремен) в събота, приключил наедно 2:2. Капитанът на " жълто-черните " седна наоколо до своите съотборници и техническия щаб на аварийна пейка, макар че беше лишен от спортни права за този дуел. Говорител на Германския футболен съюз оповести, че е почнало следствие против немския национал.

29-годишният Марко Ройс изтърпява глоба от две следващи срещи поради червен картон, получен по време на провалянето на Дортмунд с 2:4 вкъщи против Шалке 04 в предходния кръг.

Правилата в Бундеслигата не разрешават на осъдените футболисти да сядат покрай своите съотборници на аварийна пейка по време на дуелите от шампионата в Германия. Ройс обаче си взе един стол и се настани в съседство до тях.

Германският футболен съюз чака Борусия (Дортмунд) и Марко Ройс да отговорят на обвиняването към футболиста. Бундеслига 32 кръг, събота 4 май  Вердер Бремен 2:2краен резулат  Борусия Дортмунд
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР