Марко Асенсио, който сериозно е спряган за напускане на Реал

...
Марко Асенсио, който сериозно е спряган за напускане на Реал
Коментари Харесай

Асенсио: След 7 месеца мога да стана футболист на всеки отбор, дори и Барса

Марко Асенсио, който съществено е спряган за овакантяване на Реал Мадрид през идващия сезон, отговори на въпрос за интереса към него от страна на Барселона. Крилото на кралския клуб не е възобновил контракта си, който изтича през лятото на 2023-та година и съвсем несъмнено ще стане свободен сътрудник тогава.

“Честно казано, не знам дали Барса ме желае. Дали изключвам опцията да играя за този клуб? Никога не съм мислил за това. Има доста клюки по тематиката, което е обикновено. След 7 месеца мога да стана футболист на всеки клуб. На този стадий не мога да дам съответен отговор за Барселона ”, съобщи Асенсио в изявление за El Partidazo de la Cope.

26-годишният испански национал е привързан с " лос бланкос " до края на сегашния сезон. Според някои информации от Реал не са му предложили нов контракт, само че съгласно други самият той е отказал да преподпише и по тази причина президентът Флорентино Перес е предложил на наставника Карло Анчелоти да го пуска колкото се може по-рядко в игра.

В този сезон Асенсио има единствено две появи за Реал Мадрид в Ла Лига, и то от скамейката, като общо е играл малко над 10 минути. В шампионска лига той се появи също два пъти като запаса и даже означи гол при успеха на Реал Мадрид над Лайпциг с 2:0.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР