Марките на гиганта Renault Group: Renault, Dacia, Alpine и Mobilize

...
Марките на гиганта Renault Group: Renault, Dacia, Alpine и Mobilize
Коментари Харесай

6 световни премиери от Renault Group в Париж

Марките на колоса Renault Group: Renault, Dacia, Alpine и Mobilize ще са измежду най-активните на идния авто салон в Париж – „ Revolution is on “, който ще се организира от 17 до 23 октомври 2022 година в изложбената зала Porte de Versailles (зала 6). Компанията ще показа общо 6 международни министър председатели, като 3 от тях ще на най-популярната марка на компанията - Renault.

Renault ще показа новата интерпретация на един от емблематичните си модели - Renault 4, както и Kangoo E-Tech electric, предопределен за фамилии. За да приключи едногодишното честване на 50-ата годишнина на Renault 5, публиката ще има опцията да открие спортен и нестандартен демонстрационен автомобил. Представяйки концептуални, серийни и демонстрационни коли, посредством Автомобилен салон Париж 2022 производителят акцентира уговорката си към автомобилните изложби. На щанда си Renault ще показа и новите Megane E-Tech electric и Austral E-Tech hybrid – модели, с които марката има за цел да възвърне позиции в C сегмента.

Dacia ще показа последния стадий от трансформацията на своята образна еднаквост на салона в Париж. След главното обновяване на връзката и рекламата в средата на 2021 година и в дилърската мрежа през 2022 година, в Париж марката ще представи новата си еднаквост в пълната гама. Това е стратегическа стъпка за Dacia и историческо автомобилно предизвикателство: посетете щанда на Dacia, с цел да откриете нов дизайн и нова територия на марката, която се простира оттатък моделите.

Alpine също ще участва на автомобилния салон Париж 2022, представяйки спортните коли на днешния и утрешния ден. Наред с най-новите си нововъведения и своето Формула 1 предложение, марката ще показа международната премиера на нов концептуален автомобил, въплъщаващ бъдещето на нейната продуктова и спортна тактика - нов стадий в трансформацията на Alpine.
 Какво ще покажат Renault и Alpine в Гуудууд Какво ще покажат Renault и Alpine в Гуудууд
В Париж ще забележим и най-интересните оферти на новата марка на компания - Mobilize, която е профилирана в основаването и налагането на нови решения в региона на подвижността. Също по този начин на салона ще участва и HYVIA, взаимното дружество на Renault Group и Plug, отдадено на водородната подвижност, което ще показа първите си водородни коли.
 Renault сподели електрически бус за пътешествия Renault сподели електрически бус за пътешествия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР